Bezoek ook eens onze webwinkel,
WWW.HYGGELIV.NO
Klik met de linker muisknop op een foto om deze vergroot weer te geven.

04-01-10

Godt nyttår.

gelukkig nieuwjaar.

Op oudjaars avond gaan kinderen als nyttårsbuk langs de deuren om snoep op te halen. Maithe had weer de hele vekleed doos leeg gehaald

. CIMG1591           CIMG1615    

Dit jaar zijn we niet naar de støylen geweest maar hebben we halverwege een mooi plekje gezocht om vuurwerk af te steken. Wij zijn ongeveer half elf op pad gegaan,goed aangekleeed want de voorspelling was –8. En natuurlijk een rugzak met versnaperingen (lees alcohol en natuurlijk een fles cola voor de meiden).

CIMG1604CIMG1613

Hier in Noorwegen wacht men niet echt tot exact 12uur met het  vuurwerk en de beste wensen. Dus waren zo rond half twaalf al begonnen met afsteken, buren die net terug waren uit Thailand hadden een wens ballon mee genomen die als eerste de lucht in ging . Weer een andere buur had niet alleen drank bij zich maar ook een rugzak vol brandhout om een vuurtje van te stoken.

CIMG1660CIMG1676  CIMG1666

Zo rond 1 uur toen al het vuurwerk de lucht in was zijn we weer naar beneden gegaan,

CIMG1690CIMG1646

en hebben we tot in de vroege uurtjes bij Ragnhild en Eivind gezeten. En ook dit jaar was het niet voor iedereen even gemakkelijk om thuis te komen, maar als er sneeuw ligt is ook daar een oplossing voor.

   CIMG1700 CIMG1702bijna 5 uur we zijn weer thuis.