Bezoek ook eens onze webwinkel,
WWW.HYGGELIV.NO
Klik met de linker muisknop op een foto om deze vergroot weer te geven.

13-12-09

TERUG VAN WEGGEWEEST……..

 

Maar dat wil niet zeggen dat hier niets gebeurd is, In November begint hier iedereen al met de kerst gekte.

 

 

Maithe is intussen 10 jaar geworden,en daar hoort natuurlijk een feestje bij.Er lag een laagje sneeuw dus werd sleepret!

CIMG1307 CIMG1321

Ik ben weer eens een weekendje met de Huldra dames op pad geweest, op de zondag weer snel naar huis om In Rygg op de Julleverksted te staan (gigantisch kleine kerstmarkt).

CIMG1244   CIMG1263 CIMG1267

                 CIMG1282                             CIMG1279

Birthe praat al weken over het kerst bal waar jurk,schoenen, sieraden en make up voor gekocht moet worden. (meiden in heuse baljurk en jongens netjes in pak)  En vrijdag was het dan eindelijk zo ver.

IMG_3468 CIMG1356 IMG_3456

               IMG_3475 IMG_3474 BRRRRR buiten poseren, het vriest 3 graden.

Intussen heeft Birthe zich samen met Eirhild bezig gehouden met het maken van een pepperkake hus. Ook een Noorse kersttraditie waar dit jaar in Sandane een wedstrijd voor werd georganiseerd. Hij is mooi geworden maar helaas geen prijs.

CIMG1350 CIMG1345 CIMG1347

De derde foto is de inzending van de barnehage waar ik werk.

En ook zijn de handbal (Birthe/Maithe )en volleybal (Ate/Birthe) competitie weer in volle gang.Ik heb nu 1 uur in de week mee met de gym vereniging, die maar 2 uur in de week de sporthal heeft met meer dan 130 leden. Die kunnen dus wel wat hulp gebruiken.

Vanmiddag heeft Maithe twee handbal wedstrijden (gelukkig)hier in Sandane,en daarna gaan we een poging doen om een mooie kerstboom uit het bos te halen. Hier is het de gewoonte dat de kerstboom pas op kerstavond naar binnen gaat, maar bij ons mag Birthe beslissen of die er voor of na haar verjaardag in komt,….voor dus.