Bezoek ook eens onze webwinkel,
WWW.HYGGELIV.NO
Klik met de linker muisknop op een foto om deze vergroot weer te geven.

30-12-09

HET IS HIER NU OOK ECHT WINTER.

 

Vanaf 2e kerstdag heeft de sneeuw ook ons bereikt! En kunnen de kinderen zich ook naast de deur vermaken met sneeuw. want op de ski’s buurkinderen bezoeken gaat aanzienlijk sneller dan er naar toe lopen. En het is ook is het dikke pret als Ate ons (ja …ik ook) met de auto  omhoog sleept en dan in full fart op de slee  naar beneden te glijden. Maithe vindt het best wel eng als Ate met ons er achter wat “te” snel rijdt, maar daar in tegen schroomt ze niet om mij met een inhaal poging in de greppel te drukken, want van je moeder verliezen doe je niet!!

CIMG1514 CIMG1511

Zoek het verschil tussen de twee onderstaande foto´s?

CIMG1534CIMG1550 

Bij de linker komt de zon om 12 uur vandaag net boven de berg op. En op de rechter foto gaat hij om kwart over 1 weer onder.

Wat de temperaturen hier betreft…….de voorspelling voor dit weekend zijn – 25 en dat is voor hier ook extreem koud. Nu weet ik dat de de langere termijn verwachtingen altijd worden bijgesteld, maar al zou het “maar” 18 graden vriezen dan is het toch het beste toeven bij de houtkachel en blijven de ski´s naog maar even in een hoekje staan.