Bezoek ook eens onze webwinkel,
WWW.HYGGELIV.NO
Klik met de linker muisknop op een foto om deze vergroot weer te geven.

02-04-08

Een weekje Nederland.
Dachten we toen we vertrokken dat de lente was begonnen, ligt er bij terugkomst op ons stekje 50cm sneeuw en vriest het bijna 11 graden. Een warm onthaal dus, in huis was het 4 graden dus snel de houtkachels aan (en de lange onderbroek).
In Appelscha deze week geprobeerd om zoveel mogelijk familie, vrienden te bezoeken, boodschappen te doen en vakantie te vieren. Er zijn natuurlijk altijd een aantal artikelen die je hier in Noorwegen niet vind, berenburg, senseo en voor de kinderen niet onbelangrijk de hagelslag en pepermunt. Oke, geen eertste levensbehoeften wel lekker om zo nu en dan te hebben.
De vakantie bestond uit lekker eten met familie en vrienden en s'avonds lekker aan de borrel in "Hotel Doller". Voor Birthe en Maithe waren de hoogte punten: gymnastiekuitvoering, logeren bij Beppe, een dag meedoen op de Riemsloot en natuurlijk logeren bij de familie Eppinga op de boerderij en voor Trienke een wandelrondje met Ida, alvast een training voor de Slachte. En een koffie/borrel ochtend/middag met oud collega's. Al met al een lekker weekje en voor herhaling vatbaar dus Appelscha tot volgend jaar.
(Met uitzondering van Trienke, die komt in Juni de Slachte lopen).

Weer naar huis, Hemseldal.